Fri Frakt över 600 kr
Leverans 2-4 vardagar

0

Fotografier Kiss

Kiss - Heavy Metal, Glamrock, Hårdrock - de är allt

KISS, det amerikanska hårdrocksbandet som bildades i New York City, USA, januari 1973. KISS är legender inom sin genre. Med en rullians på bandmedlemmar har KISS haft många olika konstellationer. 
Stommen har alltid varit Gene Simmons och Paul Stanley. 1974 läpptes det första albumet som även det hette KISS. 
Bandet är känt för sin teatraliska image, framträdande med ansiktsmålningar, skräddarsydda dräkter och pyroteknik.

Bakgrunden till KISS är att Gene Simmons och Paul Stanley ville skapa en grupp som kombinerade teater, rock'n'roll och stjärnglans. Så som glamrockscenen såg ut på 1970-talet. De anställde Peter Criss och Ace Frehley som medlemmar, tillsammans bildade de KISS.
KISS blev snabbt känt för sina livfulla uppträdanden, deras musik med starka riff och melodier, samt deras teatraliska image. Bandet blev också känt för sin pyroteknik och sina signaturmakeup:er, som är unika för varje medlem.
KISS har släppt 20 studioalbum och har sålt mer än 100 miljoner skivor världen över. De har också spelat hundratals konserter runt om i världen, de har en trogen och stor fanbace. 
Kuriosa om KISS de har en förmåga att skapa ett ha begär kring deras omfattande merchandise-emperie. Hos de kan du hitta kläder, samlarfigurer, spel, tofflor, kepsar, klistermärken, muggar, väskor, munskydd you name it.
De har också en hel arme samlad med sina fans, genom "KISS Army".
KISS har också gett ut en av de mest framgångsrika konsertfilmerna någonsin, "KISS Meets the Phantom of the Park" (1978).

KISS lätt ett av de mest ikoniska rockbanden i musikhistorien och har en plats i "Rock and Roll Hall of Fame" sedan 2014.
Hur dessa gammla rockrävar fortfarande orkar ge allt från en scen är näst intill obegripligt men de gör det än.
Fotografierna ovan är från Sweden Rock 2019.

Ska du se Kiss vet du att de alltid bjuder på en scenshow utan dess like. 
Ljus, rök, eld.
Köp en eldsprutande Gene, rama in och häng upp som din egen väggkonst. Fototavlor är det bästa för rockersinredning.
Fri frakt över 600 kr.

Kolla även in

Produkten har blivit tillagd i varukorgen