Fri Frakt över 600 kr
Leverans 2-4 vardagar

0

Rockbilder H.E.A.T

H.E.A.T  från Upplandsväsby

H.E.A.T bildades 2007 av medlemmar ur Dream och Trading Fate. Den melodiösa hårdrocken, som vi känner igen i H.E.A.T, har på senare tid fått ett kraftigt uppsving inte minst för låtar från Journey, Whitsnake och Foringer som trendat på den populära appen TikTok.
Sommaren 2007 går Peter Stormare, skådespelare och musiker, på en konsert med H.E.A.T och bestämmer sig genast för att hans skivbolag StormVox ska göra en skiva med bandet. Bandet släpper 2008 sitt första album ”H.E.A.T” på Stormares bolag. 
De släppte även sitt andra album Freedom Rock, 2010, på skivbolaget med frontmanen och sångaren Kenny Leckremo.
Redan under sina första år spelade H.E.A.T förband åt TOTO, Sabaton och Alice Cooper. 2009 drog bandet på Europaturné tillsammans med
Edguy. 
H.E.A.T medverkade i Melodifestivalen 2009 med låten ”1000 Miles” som tog sig raka vägen till finalen. På Spotify är låten deras populäraste med över 10.000.000 streams.
Hösten 2010 byter bandet sångare till Erik Grönwall, Grönwall hade året innan vunnit svenska Idol. 
H.E.A.T byter 2011 skivbolag till GAIN music (Sony) och följande år släpper bandet ”Address The Nation”. Det blir ytterligare 3 skivor med Erik som frontman.
Erik sjunger med H.E.A.T under 10 års tid fram till 2020 då bandet går ut med nyheten att deras första sångare Kenny Leckremo återförenas med bandet. 2022 släpper de Force Majeure som blir Kennys första med bandet sen 2010. 
Erik Grönwall sjunger från 2022 i det Amerikanska hårdrocksbandet Skid Row.Rockbilder vi ser här ovan är från Sweden Rock där Erik Grönwall fortfarande är frontman. 
Svartvita fotografier passar som fotokonst på dina väggar. Kanske har du tavelvägg hemma hos dig?

Kolla även in

Produkten har blivit tillagd i varukorgen