Fri Frakt över 600 kr
Leverans 2-4 vardagar

0

Fotografier Hollywood Vampires

Hollywood Vampires 

Hollywood Vampires är en supergrupp som grundades 2012 av Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry.
Bandet är uppkallat efter en klubb i Hollywood där en grupp berömda rockstjärnor, inklusive Cooper, samlades på 1970-talet.
Musikaliskt är Hollywood Vampires en rockband som låter som den klassiska rockgenren med en ljudbild som påminner om 1970-talets rock. Deras musik innehåller en blandning av originalspår och covers av klassiska rocklåtar, oftast av artister som har inspirerat dem.

Alice Cooper är sångare och frontfigur i Hollywood Vampires, hans unika sångstil och scennärvaro har gjort honom till en av de mest ikoniska rockstjärnorna genom tiderna. Tillsammans med Johnny Depp på gitarr och Joe Perry på gitarr har de skapat en energi på scenen som har väckt entusiasm hos fans världen över.

Hollywood Vampires har släppt två studioalbum, det första med titeln "Hollywood Vampires" (2015) och det andra med titeln "Rise" (2019).
På albumet "Hollywood Vampires" medverkar flera kända och respekterade musiker från olika genrers.
Uppmärksammade gästartister på albumer är bland annat: Paul McCartney, Perry Farrell, Joe Walsh och Dave Grohl.
Båda albumen har mottagits positivt av kritiker och såklart även av fans. Bandet har uppträtt på en rad konserter och festivaler runt om i världen.

Sammantaget är Hollywood Vampires ett unikt och underhållande band som har gjort sig ett namn inom rockvärlden med sin energi, musikaliska talang och respekt för den klassiska rockgenren.
Sen tror jag personligen att Johnny Depp drar en och annan filmintresserad till deras konserter också. 

Kolla även in

Produkten har blivit tillagd i varukorgen