Fri frakt över 500 kr

0

 

Betalningsalternativ

- Klarna

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Här kan du läsa mera om just Klarna

- Faktura

Betalningsvillkor 10 dagar. När du väljer att betala mot faktura görs en kreditupplysning på ditt person- eller organisationsnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2% per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiterar lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.

Trygg när du köper fotografier av mig.

Därför följer vi alltid KonsumentköplagenDistans- och hemförsäljningslagen samt Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy. 

Frakt 

Frakt tillkommer, priser från 35:-, du ser din fraktkostnad direkt vid beställningen i shopen. Köp och Leveransvillkor för din rockbild. 
Normal leveranstid är cirka 2-5 vardagar. Under högsäsong (november-december) kan längre leveranstider förekomma. Moms ingår med 25%
Bilderna du ser på din skräm kan möjligen skilja mot print beroende på hur olika skärmar återger färger.
Garanti ges ej för exakthet kring utessendet som som upplevts. 
Vi skickar beställningar med Postnord från vårt tryckeri i Sverige. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. P

Ångerrätt/Reklamation

Returrätt, ångerrätt och öppet köp i 14 dagar

Vi följer lagen enligt Distans- och hemförsäljningslagen enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom tretti (30) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Om det kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får ni alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.
Kontakta alltid oss på info@mariasofsweden.com innan du skeppar tillbaka en vara, så får du information om returadress. Vi behöver ditt ordernummer. 

Skadat paket eller stuntat i att hämta ut det

Om den outlösta varan är specialbeställd med ram och passepatout debiteras varans hela värde samt frakt och returfrakt.
Ej uthämtat paket betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Plocka ej ut ett skadat paket. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Beställer du rockfoton och inte hämtar fotografierna innan det går i retur till mig (paket ca 1 mån, brev 14 dagar), så faktureras du 350 kr för arbete med hantering av fotografierna.
 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL)/ dataskyddslagen, i synnerhet EU:s dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR). 

E-post, det kan du få ibland

Vid köp av en bild på din favorit kan jag, ett fåtal fall per år, skicka mail och erbjudanden på andra fotografier till dig.
Plättlätt att avregistrera dig om du tröttnar.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Miljö

Avfall från framkallning och tryckeri hanteras av SRV som är certifierade enligt miljöstandard ISO 14001 och kvalitetscertifiering ISO 9001. Inga kemikalier från framkallningsprocessen och vårt tryckeri släpps ut i avlopp. Förbrukade kassetter från bläckstråleskrivare skickas tillbaka till leverantören som har producentansvar för hantering och återvinning. 
Vi har ett eget reningsverk. I framkallningsprocessen hamnar rester av silver, blek-fix och framkallare i sköljvattenet. Vårt egna toppmoderna reningsverk renar sköljvattnet från silver och restkemikalier innan det når avloppet. Vattnet från reningsverket kontrolleras kontinuerligt med vattenprover för att säkerställa kvalitén.  
Vi återvinner förbrukningsmaterial som kartong, trä, plast och metall.

Försäljning i vår webbshop sker till myndiga rockers.

Du behöver ha fyllt 18 år för att kunna shoppa loss. Marias Of Sweden Fotograf AB förbehåller sig rätten att justera priserna när som helst utan att avisera det innan. Efter eventuell justering skall nytt pris godkännas av kund, i annat fall annulleras ordern.

Övrigt

Marias Of Sweden Fotograf AB förbehåller sig rätten till ändring av all information, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan att först basunera ut det i hela världen. info@mariasofsweden.com - Org nr 556818-9079

Ett extra HURRA


Fotografier som lämnar den här shoppen är printade på miljöcertifierat papper. Det innebär att pappret framställs från träd som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen