Fri Frakt över 600 kr
Leverans 2-4 vardagar

0

Fotografier Eva Dahlgren

Sommren 2013 på Freluga Trädgårdsscen

I trädegården hemma hos, ja så är känslan när du kliver in på området för att lyssna på musik på Freluga Trädgårdsscen.
Här är atmosfären skapad för att just få den känslan i kroppen, du har med din egna picknick filt och slår dig ner vart du själv önskar. 
Eva Dahlgren, visade vart skåpet skulle stå 2013 under sin spelning.
Eva Dhlgren är en av de mest prisbelönta svenska artisterna i modern tid. 1991 släpptes En Blekt Blondins Hjärta som såldes i över 500.000 exemplar. 
På grammisgalan påföljande år 1992 vann hon fem kategorier: Årets Artist, Årets Album, Årets, Singel, Årets Kvinnliga Artist och Åretst Kompositör.
Just åren åren -91 och -92 åkte Eva på långa turneer i hela Skandinavien. Sommaren 92 tillsammans med Tomas Leding och Lisa Nilsson under turnenamnet ”Rocktåget”.
Efter minst sagt hektiska år valde Eva att göra ett lite annorlunda samarbete med dirigent Esa-Pekka Salonen och kompositör Anders Hillborg. Det mynnade ut i en konsert med Stockholms symfoniorkester -93 på Stockholms Central.
Eva ska ha i ett uttalande om höjdpunkter i sin musikaliska karriär sagt: ”Att jag lyckades förflytta en symfoniorkester till centralstationen och genomföra en konsert utan att gå sönder av nervositet”.


Svartvita bilder, fotografier och posters är aldrig fel på en fotovägg. I mitt galleri kan du välja att få dina bilder på matt fotopapper eller på Fine Art papper.
Med en svart ram och en svart passepartout med vit kärna i skäret är du hemma. 
Ram köper du separat. 

Kolla även in

Produkten har blivit tillagd i varukorgen