Fri Frakt över 600 kr
Leverans 2-4 vardagar

0

Fotografier Nina Söderqvist

Nina Söderqvist, Bollnäs 2016

Om Nina Söderqvist
Nina Söderqvist född 1972 i Bollnäs och uppvuxen i Alfta i Hälsingland. Hon är en svensk sångerska, musikalartist, influencer och underhållare. Nina har medverkat i flera olika musikalproduktioner och TV-program.
Nina började sin karriär på Wallmans Salonger i Stockholm, där hon jobbade i en par år. 
Hon vann dokusåpan "West End Star" på TV3 år 2008, där det tävlads om huvudrollen i Spamalot. Där spelade hon, i London på West End, huvudrollen Lady Of The Lake i musikalen.
I Teaterproduktionen ”I ljus och Mörker”, som sattes upp i Hälsingland med premiär i Iggesund, spelade Nina Camilla. En av hennes kollegor i uppsättningen var Joakim Nätterqvist (som blev stor genom Jan Guillous filmatisering av Arn-böckerna)
Nina har också deltagit i Melodifestivalen är en stående gäst i Så Ska Det Låta och har även sjungit allsång med hela Svenska Folket på Skansen.
Tick Tock, mellodängan från 2009, är skriven av Johan Lyander och Matti Alfonzetti och de beskriver låten som en snabb, energisk rockdiva-stänkare med en gnutta flamenco. 
I samband med hennes framträdanden 2009 säger Nina att favvomaten är Sushi och favvoplatsen i hemmet är badkaret. Jag ska kolla med henne nästa gång våra vägar korsas om det fortfarande stämmer. 
Hon har även turnerat med Badrock, Rhapsody in Rock och Champions Of Rock.

Nina Söderqvist har en av Europas vassaste rockröster!

Nina är också känd som programledare på radiostationen Rockklassiker hon ingår även i Rockklassiker Allstars.

Kolla även in

Produkten har blivit tillagd i varukorgen