Fri frakt över 500 kr

0

 

Artistbilder för att inreda ditt hem!Konserttokig, medleålders, 2-barnsmamma som behöver ställa om när Corona slog till - så vaknade den här shopen till liv. 
Passionen för musike har alltid funnits och att fotografera på konserter är fantastiskt.
Jag vill att du, liksom jag, som älskar att gå på konserter ska kunna inreda ditt hem med dina favoritartister. Tavlor som får hänga i ditt hem på dina väggar och göra dig glad - kanske från exakt den konsert du själv besökte.
 

 

Mina fotografier finns att få i två olika papperstyper. För den nördige som gillar fysiska fotografier lika mycket som jag är det följande val du kan göra:
Fotografiskt Fujipapper - Crystal Archives Supreme eller ett 210 gr Fine Art papper från Hahnemühle med "Bright White" bas som ger en, minst sagt, förträfflig färgåtergivning.
Produktionen är automatiserad och så fort du lägger en order, går den iväg för print. 
Mitt mål är såklart att shopen ska byggas på med bilder så fort det ges möjlighet att närvara på roliga tillställningar igen.
Välkommen att kika runt, mina favoriter är Alice Cooper från 2015, Ulf Lundell från Göta Lejon samma år. Även bilden här nedan från Sweden Rock festival med Scarlet fotograferad 2019

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen